• V.V. Barneveld heeft een tijdelijke sponsoractie bedacht. We stellen het sponsorbord op het hoofdveld en het bord bij de entree van onze voetbalvereniging ter beschikking.

Wij bieden de mogelijkheid om uw bedrijfsactiviteiten in eigen huisstijl op het hekwerk langs de voetbalvelden te promoten. Deze mogelijkheid is er ook voor starters, een geweldige manier om zichzelf te promoten op een goede zichtlocatie (beperkt aantal plaatsen beschikbaar). Klik hier voor de flyer.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie van VVB via sponsor@vvbarneveld.nl.

Het opgehaalde bedrag gaan we gebruiken voor de club, maar de jeugd speelt daarbij een belangrijke rol aangezien zij de toekomst zijn!