• Wedstrijdverslag v.v. Barneveld - WVV Wageningen

  Op zaterdag 11 maart 2023 stond de belangrijke thuiswedstrijd tegen WVV Wageningen op het programma. Bij winst door v.v. Barneveld zou de zesde plek weer van hen overgenomen worden. Het enige dat dus telde was: winnen! De zesde plek geeft namelijk recht op directe handhaving in de vierde klasse vanwege de verstrengde degradatieregeling die de KNVB dit seizoen heeft ingevoerd

  v.v. Barneveld speelde deze zaterdag, vanwege de eerder gevallen sneeuw, op het kunstgrasveld die eerder in de ochtend door een hoop vrijwilligers wedstrijdklaar gemaakt is. Na het eerste fluitsignaal ontstonden er de eerste helft vanuit beide ploegen verschillende kansen. Het spelbeeld werd bepaald door pogingen om een opening te zoeken, maar gescoord werd er niet. Zo schoot Mark Ecker nog wel een vrije bal tegen de paal en had Kobien Alyasi een goede kans om de bal in het doel te koppen. De ruststand was dan ook 0-0.

  Het spelbeeld van de tweede helft was dan ook ietwat rommeliger, waarbij er meer duels werden uitgevochten om op zoek te gaan naar een mogelijkheid om te scoren. Deze kwam er dan ook door goed voorbereidend werk van Jarik van Beek, waaruit Johannes Fieret de 1-0 binnentikte! Vervolgens kregen Joep van den Brink en Kobien Alyasi nog verschillende grote kansen, maar bleef het uiteindelijk 1-0 tot het laatste fluitsignaal! Dit tot vreugde van de Barnevelders, want hiermee is de zesde plek weer van WVV Wageningen overgenomen!

  Voor de fotoreportage van deze wedstrijd, gemaakt door Melvin Taribuka, klik op onderstaande link:

  https://myalbum.com/album/rBFgrdUC8X7d/?invite=74707f02-2992-45f7-8955-8791c40a5c6b

   

rfwbs-slide