• Wedstrijdverslag v.v. Barneveld - SV Harskamp

    Afgelopen zaterdag, 18 maart 2023, mocht de steeds sterker wordende selectie van v.v. Barneveld de returnwedstrijd aantreden tegen SV Harskamp op Sportpark 't Nieuwe Oost.

    Zoals verwacht zou het een zware wedstrijd worden en dat bleek ook vanaf het startsein het geval te zijn. Waar de spelers van Harskamp meteen fel druk zetten, en op slimme wijze doorwisselden van posities, wist v.v. Barneveld geen eenvoudige weg te vinden om te voetballen. Het was al snel duidelijk dat het geen gemakkelijke wedstrijd zou worden. Trainer Jason Nahumury had al in de kleedkamer aangegeven dat als het voetballend niet zou lukken, het team sterk op de been moest blijven door wilskracht te tonen. Na een kwartier spelen moest v.v. Barneveld de tegentreffer incasseren. Zo was het in het restant van de eerste helft vooral zoeken om onder de Harskampse druk uit te komen, waarna er uiteindelijk met een 0-1 achterstand de rust werd ingegaan.

    De tweede helft ging de selectie van v.v. Barneveld het veld in met een iets meer aanvallende opstelling, om zo zelf meer druk uit te kunnen oefenen. Waar Harskamp de kansen keer op keer niet afmaakte, was het uiteindelijk in de slotfase van de wedstrijd Tristan Nahumury die de 1-1 binnenkopte uit een vrije bal van Mark Ecker. In deze fase van de wedstrijd werden er nog enkele wissels doorgevoerd, waarna v.v. Barneveld zelfs nog even met 10 man kwam te staan, na een rode kaart van Kevin Vos. Desondanks wisten de Geel Blauwen zich in het restant van de wedstrijd goed staande te houden en werd, na het harde werken, het gelijke spel het uiteindelijke resultaat!

    Volgende week speelt v.v. Barneveld wederom een belangrijke wedstrijd, namelijk de uitwedstrijd tegen de Wageningse studenten van GVC. Tijdens de vorige ontmoeting thuis tegen GVC werden vooral de kansen onbenut gelaten, waarmee dit dus nu de kans is om dat recht te zetten. Wat dat betreft werkt de selectie met de 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden in het volste vertrouwen toe richting de wedstrijd in Wageningen.

    Opstelling v.v. Barneveld - SV Harskamp: Rinse Verweij, Thomas Houtveen, Brian Kuipers, Tristan Nahumury, Dylan Doppenberg (Wilbert Bakker/72), Zefan Barhan (Ezra Nahumury/72), Coen Fieret, Mark Ecker, Johannes Fieret (Kevin Vos/79), Kobien Alyasi (Melvin Heimgartner/83), Joep van den Brink.

rfwbs-slide