• Na twee weken geleden een punt te hebben behaald in de uitwedstrijd tegen Teuge 1 is het 1e elftal klaar om de punten aankomende zaterdag in Barneveld te houden. De tegenstander is dan het uit Lelystad afkomstige Batavia\\'90. De wedstrijd begint om half 3 en kom ons vlaggenschip aanmoedigen en juich hen naar de overwinning.

Ook moet het damesteam Barneveld/VVZA aankomende zaterdag één van haar vier thuiswedstrijden in Barneveld spelen. Het team draait uitstekend en staan nog ongeslagen bovenaan. Kom onze dames aanmoedigen om 12 uur tegen DVS\\'33. Hierdoor zorgen we er samen voor dat de dames bovenaan blijven.

Verder hebben wij ook nog een mooi programma. Om 9 uur hebben we onze JO9-1 en JO9-2 tegen respectievelijk sv Otterlo en VVOP. Om 10 uur start onze jeugd G-team met de belangrijke wedstrijd tegen Doetinchem/DZC/VIOD. De JO15-2 speelt om half 11 tegen SKV en de JO17-1 treden om 12 uur aan tegen Zeewolde. De laatste jeugdwedstrijd begint om 2 uur, de JO15-1 tegen sv Otterlo. Ook is er nog een seniorenwedstrijd, het 3e treedt om half 3 aan tegen de buurman SDVB.

Zoals het er nu naar uitziet kunnen we weer een mooi feestje maken op Sportpark \\'t Nieuwe Oost.

v.v. Barneveld, meer dan een voetbalclub waar iedereen trots op is.