• VVB Vrijwilligerstaak 2020-2021

Beste leden,

Zoals elk jaar is het weer tijd om je op te geven voor een vrijwilligerstaak.
    Ook als je al jaren hetzelfde vrijwilligerswerk doet of wanneer je hebt besloten geen taak op je te nemen en het daarom wilt afkopen moet je je melden.
    Op het formulier zie je bij een aantal taken 'vol' staan; we zoeken hier geen nieuwe mensen maar geef wel even door als je bijvoorbeeld komend seizoen een leider bent.
    Alleen op deze manier kunnen wij het overzicht houden in ons systeem.

Wie:
    Alle senioren (18+) die spelend lid zijn moeten zich opgeven voor een vrijwilligerstaak of kunnen dit afkopen.
    Net als vorig jaar zijn de donateurs, G-Jeugd, niet-spelende leden en de kuikens hiervan uitgezonderd. (het mag natuurlijk wel!)

De taken en het formulier kun je vinden op de vacaturewebsite: http://vacatures.vvbarneveld.nl
    Daarom willen we jullie vragen om zo snel mogelijk (voor 25 augustus 2020) je keuze op te geven via de vacaturewebsite.

De aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt en wanneer een activiteit vol zit, zal je dit zo snel mogelijk te horen krijgen zodat je je kunt inschrijven voor een andere taak.
    Als er nog plek is zal de desbetreffende coördinator zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Heb je vragen of opmerkingen dan kun je ons altijd mailen.

Zonder vrijwilligers geen vereniging!

Met sportieve groet,