• VV Barneveld veel te sterk voor Wageningen

Een goed georganiseerd spelend Barneveld klopte Wageningen in eigen huis met 2-6.

Barneveld nam vanaf het beginsignaal het initiatief en nadat een doelpunt van Adem Sanli in de 15e minuut wegens buitenspel was geannuleerd, was het twee minuten later wel raak. De doelman stopte een schot van Keanu Lawalata, maar was kansloos bij de rebound van Adem Sanli. Hoewel Barneveld het betere van het spel behield, moest het in de 32e minuut de gelijkmaker toestaan; 1-1. Drie minuten later zette Larsson van Dijk Barneveld weer op voorsprong; 1-2. Bij Barneveld ging het steeds beter lopen, maar gescoord werd er voor de pauze niet meer.

Drie minuten na de rust hakte Adem Sanli op een voorzet van Albert Tamara de 1-3 binnen. Wageningen was rijp voor de slachtbank en in de 52e minuut lobde Albert Tamara op een pass van Ramon Houtveen van zo'n twintig meter de bal over de doelman; 1-4. Nadat Mark Eckert de 1-5 had gescoord, nam de druk van Barneveld wat af en kon Wageningen in de 80e minuut tot 2-5 terugkomen. In de laatste minuut schoot Adem Sanli het halve dozijn vol; 2-6.

Bron: Barneveldse Krant