• Beste leden van VVB. Een tijdje geleden heeft iedereen een brief gehad waarin het nieuwe vrijwilligersbeleid voor het nieuwe seizoen is uitgelegd. Daarna heeft iedereen er ook meerdere keren een email over gehad en heeft het op de site en Facebook gestaan. G-Jeugd en Kuikens zijn hiervan uitgezonderd.

Wij zien dat er nog een aantal mensen zich op moeten geven. Vanaf 1 september 2017 is het verplicht een taak op te pakken bij V.V.Barneveld of om de verplichting af te kopen.

Let op: iedereen dient zich aan te melden! Ook als je al jaren hetzelfde vrijwilligerswerk doet of wanneer je besluit geen taak op je te nemen en het af wilt kopen. Als je niet bent aangemeld dan gaan wij er vanuit dat je het wilt afkopen voor 50 euro per half jaar. De eerste afschrijving van dit bedrag zal aan het einde van het jaar zijn.

Heb je je nog niet aangemeld. Doe dit dan op hier Er zal vanzelf contact me je opgenomen worden.

De informatie staat ook nog beknopt op de site en uitgebreid in de brief die iedereen heeft ontvangen. Heb je toch nog vragen? Neem dan contact op met vacatures@vvbarneveld.nl

Zonder vrijwilligers geen vereniging!

Met sportieve groet,