• Volgend seizoen gaan er een aantal veranderingen plaatsvinden in het competitievoetbal voor de jeugdteams. De belangrijkste veranderingen zijn dat er:

  - per leeftijdsgroep/geboortejaar competities worden aangeboden.
  - bij de leeftijdsgroepen JO8/MO8 en JO9/MO9 6 tegen 6 gaat worden gespeeld. In het seizoen 2018-2019 geldt dit ook voor de JO10/MO10.

  Alles lezen over de veranderingen die de KNVB doorvoert kan via deze link: http://www.knvb.nl/nieuws/amateurvoetbal/competitiezaken/23174/amateurvoetbal-kiest-voor-vernieuwing-pupillenvoetbal

  Deze veranderingen betekenen voor v.v. Barneveld dat we hiermee met de indelingen van de teams voor het nieuwe seizoen rekening gaan houden. Hoe?

  In eerste instantie zijn de nieuwe jeugdteams ingedeeld per geboortejaar/leeftijdsgroep. In een aantal individuele gevallen is hiervan in samenspraak met de trainers/leiders afgeweken met het oog op wat het beste is voor de ontwikkeling van de individuele jeugdspeler. Daarnaast is ervoor gekozen om bij de JO8 en JO9-teams (6 tegen 6) uit te gaan van bij voorkeur maximaal 8 spelers per team. Bij de JO10 en JO11-teams (7 tegen 7) gaan we uit van maximaal 9 spelers per team. Vanaf de JO13 (11 tegen 11) gaan we uit van maximaal 16 spelers per team.

  Verder hebben we het afgelopen seizoen gemerkt bij een aantal teams dat er spelers/ouders waren, die niet op een goede manier zijn omgegaan met het voetballen bij v.v. Barneveld. Dan kan worden gedacht aan bijvoorbeeld het structureel en regelmatig niet komen opdagen bij trainingen en/of wedstrijden (zonder afmelding), het niet rijden, wassen, vlaggen etc., het vertonen van onacceptabel gedrag richting medespelers/trainers/leiders/ouders/scheidsrechters etc.

  De technische commissie heeft daarom met de steun van het jeugd- en hoofdbestuur besloten om deze betreffende spelers (voorlopig) niet in te delen of te vragen hun lidmaatschap op te zeggen. Daarbij kondigen we aan het komende seizoen strenger hiertegen op te treden, zodat we het voetballen bij v.v. Barneveld nog plezieriger kunnen maken.

  Achter deze link vinden jullie de voorlopige indelingen voor de nieuwe jeugdteams van komend seizoen. Deze kunnen in de komende tijd natuurlijk nog veranderen vanwege de aan- of afmelding van spelers.

  Als er vragen en/of opmerkingen zijn over de veranderingen die komend seizoen gaan plaatsvinden en/of over de indelingen, mail deze naar technischecommissiejeugd@vvbarneveld.nl

rfwbs-slide