• Wedstrijd VVB-1 tegen de Old Boys eindigde met winst voor VVB-1

  De slotwedstrijd van het seizoen is altijd een leuke afsluiting. 

  De Old Boys is een samengesteld team met oud eerste spelers, de één is nog maar kort geleden gestopt als selectie speler en de ander al vele jaren. Wat niet onderdoet aan het voetbalinzicht, maar vaak wel in de conditie. Maar daarvoor zijn er genoeg wisselspelers om te rouleren. Het is altijd weer een leuk weerzien en wordt er ook fanatiek gevoetbald, want men wil niet voor elkaar onderdoen. 

  Onder leiding van Ton Schakel betraden de Old Boys en de selectie van v.v.Barneveld 1 het hoofdveld. Helaas werkte het weer niet echt mee, maar was het spelplezier er niet minder om. 

  Op verzoek van de razende reporter heeft de trainer (Gerwin Dekker) van de selectie onderstaand wedstrijdverslag geschreven.

  Zie ook de fotoreportage in het fotoalbum op deze site. Klik hier 

  "Afsluiting van het seizoen tegen de Old Boys.

  Zaterdagmiddag 8 juni een week na het teamuitje (Top dag) een wedstrijd om afscheid te nemen van een aantal spelers. Helaas ontbraken er wel de nodige spelers van de a selectie.

  Samen met de aanvoerder een opstelling gemaakt. Daarin werd al wel duidelijk dat alles een lolletje mocht worden maar verliezen dat ging niet gebeuren.

  Na een warming up in de stromende regen begonnen we om 14:00, na elkaar een beetje te hebben afgetast werd het wat serieuzer. Het was vooral erg slordig spel wat er viel te constateren.

  Met de meeste kansen voor de huidige a selectie werd dan 1-0, en na een prachtige vrije trap 1-1. Frenky heeft die bal alleen maar gehoord.

  De grensrechter was niet bepaald in het voordeel om de score verder op te voeren maar net voor rust viel dan toch de 2-1. 

  In de rust ging het dan ook vooral over de grensrechter van de Old Boys en daar heb ik alleen maar over gezegd. Hoe kun je ervoor zorgen dat de grens niet kan vlaggen??? En die vraag hebben ze zelf beantwoord in de rus. Het spel moest beter, en er stond ook een andere keeper de 2e helft bij Old boys op goal namelijk Raymon Blankestijn de ex assistent!!! 

  Na wat plaagstootjes van de spit van de Old Boys was het Mark die snoeihard de 3 -1 binnen schoot. En even later viel de 4-1 ook nog. De Old Boys zetten nog een keer aan en kwamen op een 4-2. 

  Na het laatste fluit signaal neemt dirk van Manen namens de TC het woord en bedankt de spelers die afscheid nemen van VVB. Met een mooi cadeau in ontvangst te hebben genomen gaan we naar de kantine waar een BBQ klaar staat"

rfwbs-slide