• Verslag laatste thuiswedstrijd v.v. Barneveld 1 en afscheid spelers

  Gisteren, zaterdag 13 mei 2023, werd de laatste thuiswedstrijd van het seizoen op Sportpark ’t Nieuwe Oost gespeeld tegen kampioen Fortissimo. De wedstrijd stond niet echt meer in het teken van de doelstelling, maar vooral vrij voetballen en voor 2 van onze eigen spelers was het ook hun laatste thuiswedstrijd in de selectie!

  De wedstrijd begon zeer goed voor v.v. Barneveld. Na nog geen minuut spelen was het Joep van den Brink die de bal binnen schoot na een pass van Kobien Alyasi.

  Toch was het Fortissimo die de wedstrijd snel omzette in een 1-2 voorsprong na een doelpunt en een penalty tegen, waar gelegenheidskeeper Bart de Bont nog behoorlijk dicht bij zat.

  De rust werd vervolgens ingegaan met 1-3 in het voordeel van de Edenaren.

  Even na de rust kreeg v.v. Barneveld een penalty mee, waar Joep de kans kreeg om zijn 10e van het seizoen te maken. Hij schoot hem keurig in de hoek om zo de 2-3 op het bord te zetten.

  De 2e helft ging het op en neer met kansen voor beide ploegen, waar Fortissimo nog een inzet op een leeg doel over de lat mis zag gaan. Aan de andere kant was Melvin Heimgartner dicht bij de gelijkmaker door de bal net langs de tweede paal te koppen na een goede voorzet van Coen Fieret.

  Uiteindelijk was het Fortissimo dat in de laatste minuut met een zwabberbal de keeper van Barneveld het nakijken gaf. Al met al heeft v.v. Barneveld zich, zeker in de tweede helft, weer in de wedstrijd weten te spelen door veel inzet te tonen, maar bleek de ongeslagen kampioen van de 4e klasse C toch nauwkeuriger in de afronding van de kansen te zijn.

  Na de wedstrijd werd er vervolgens afscheid genomen van 2 spelers die járenlang in de selectie van v.v. Barneveld gespeeld hebben en nu voor een rustiger/lager niveau kiezen, maar ook net zo belangrijk: te kiezen voor het gezin!

  Wilbert Bakker en Melvin Heimgartner werden vandaag door het bestuur, de trainers, de staf en de selectie in het zonnetje gezet na jarenlange inspanning. Zo werden zij, na een dankwoord vanuit de TC, bedankt met een envelop en een bloemetje namens de club!

  Namens de club willen wij jullie op deze manier ook hartelijk bedanken voor jullie inzet voor onze mooie club! En hopelijk zien we jullie nog vaak langs de lijn genieten!

  Volgende week wacht ons de laatste (uit) wedstrijd van het seizoen in Heelsum (gem. Renkum) tegen het al gedegradeerde Redichem, wat tevens de laatste wedstrijd zal zijn in het bestaan van de club vanwege de komende fusie met CHRC en RVW. Na deze wedstrijd zal de verloting van de nieuwe sponsor voor het nieuwe seizoen in de kantine van v.v. Barneveld plaatsvinden.

  Uitslag v.v. Barneveld 1 – Fortissimo 1: 2-4

  1-0: Joep van den Brink

  2-3: Joep van den Brink

  Opstelling v.v. Barneveld: Bart de Bont, Zefan Barhan (Mohammed Çömleçki/80), Wilbert Bakker, Brian Kuipers, Dylan Doppenberg (Melvin Heimgartner/55), Spaho Hot (Tygo van den Brink/75), Aryan Elyasi, Coen Fieret, Johannes Fieret (Ezra Nahumury/45), Joep van den Brink en Kobien Alyasi.

  Voor de fotoreportage, zie: https://myalbum.com/album/wCzZuKks4ior/

rfwbs-slide