• v.v. Barneveld biedt jou de kans om een jaar lang shirtsponsor te worden van ons 1e elftal. Dit is een geweldige kans om je bedrijf te promoten en meer zichtbaarheid te krijgen binnen de gemeenschap.

  Verloting shirtsponsor

  Als je geïnteresseerd bent om shirtsponsor te worden van het 1e elftal van v.v. Barenveld dan kun je een lot kopen voor slechts 150,- euro en zo meedingen in de verloting om shirtsponsor te worden van het 1e elftal voor het seizoen 2023 - 2024.

  Deze verloting biedt jou de kans om op een voordelige manier een shirtsponsor te worden van ons 1e elftal. Met een lot maak je net zoveel kans als de andere deelnemers om uitgekozen te worden als de nieuwe shirtsponsor. Er mogen meerdere loten per persoon/bedrijf gekocht worden. De loterij vindt plaats op 20 mei na de laatste wedstrijd van het 1e elftal.

  Vaste plekken achterop

  Er zijn twee vaste plekken beschikbaar op de achterkant van het shirt voor een vaste prijs van 1250,- euro per plek. Dit betekent dat jouw bedrijfslogo prominent op het shirt van het 1e elftal zal worden weergegeven tijdens alle thuis- en uitwedstrijden.

  Alternatief teneu

  Als klap op de vuurpijl maak je ook nog kans om maar liefst 3 jaar lang shirtsponsor te worden van het alternatieve tenue. Hierdoor zal jouw bedrijf zichtbaar zijn wanneer er moet worden uitgeweken naar het reserve-tenue.

  Interesse of meer informatie?

  Twijfel dus niet langer en grijp deze kans om shirtsponsor te worden van v.v. Barenveld's 1e elftal. Neem contact op met de club via shirtsponsor@vvbarneveld.nl om meer informatie te krijgen over de beschikbaarheid van de sponsorplekken en de kosten die hieraan verbonden zijn.

  Er zijn ook altijd andere sponsoring mogelijkheden binnen v.v. Barneveld, vraag hier naar via het bovenstaande e-mail adres.rfwbs-slide