• Na ruim 4 jaar als bestuurslid voetbalzaken junioren heeft Adri van den Brink aangegeven na de ALV eind dit jaar zijn taken als bestuurslid neer te leggen.

  Door het vertrek van Adri zal er een plek vrij komen in het bestuur van v.v. Barneveld als bestuurslid voetbalzaken jeugd.

  Wat houdt deze functie in? Als bestuurslid voetbalzaken jeugd vertegenwoordig jij de gehele jeugdafdeling van v.v. Barneveld. Je zet je in voor een optimaal leerklimaat voor de ontwikkeling van jeugdspelers. Bij keuzes en besluiten die gemaakt worden binnen het bestuur denk je altijd vanuit het perspectief van de jeugd en bewaak je daarbij de belangen van de jeugdafdeling. Je bent kritisch en wilt je graag inzetten om de jeugdafdeling te vergroten en te verbeteren. In je werkzaamheden heb je korte lijntjes met de technische commissie jeugd voor afstemming en begeleiding. Daarnaast ben je ook regelmatig te vinden op de zaterdagen tijden de wedstrijden van de jeugd.

  Lijkt het je leuk om op organisatorisch niveau mee te denken en te beslissen over onze voetbalvereniging? Heb je affiniteit met de jeugd en wil jij je hard maken voor de verdere groei en ontwikkeling van de jeugd?

  Stel je dan op als kandidaat door je motivatie te mailen naar bestuur@vvbarneveld.nl

  Uiterlijke deadline voor aanmeldingen is zaterdag 30 oktober 2023.

  Voor vragen kan je terecht bij een van onze bestuursleden.

  Met sportieve groeten,
  Bestuur van v.v. Barneveld

rfwbs-slide