• v.v. Barneveld sluit seizoen 2022/2023 met ruime overwinning af

  Zaterdag 20 mei 2023 stond de laatste wedstrijd van het seizoen op het programma, uit bij het al gedegradeerde Redichem. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel, waardoor er op een mooie zonnige lentedag vrijuit gevoetbald kon worden. Redichem speelde overigens de laatste wedstrijd in hun bestaan vanwege de toekomende fusie met CHRC en RVW (dat verder gaat als SCW’23), wat resulteerde in veel supporters langs de zijlijn. v.v. Barneveld had zichzelf als doel gesteld om het sterke seizoen wel winnend af te sluiten.


  Op een hard en lastig bespeelbaar natuurveld werd om 15:00 uur afgetrapt, waarbij v.v. Barneveld meteen het initiatief pakte om te voetballen. Dit resulteerde erin dat Kobien Alyasi na 14 minuten spelen de 1-0 scoorde, waarna Joep van den Brink 6 minuten later de 2-0 binnenschoot. Redichem antwoordde direct daarna door na een steekpass de 2-1 binnen te schieten, waarna beide ploegen in het restant van de eerste helft probeerden te voetballen maar het toch lastig bleek om combinaties op te zoeken vanwege de matige staat van het veld.

  De rust werd met 2-1 ingegaan.

  In de tweede helft zocht v.v. Barneveld wederom het initiatief om tot scoren te komen, waarbij Muhammed Çömlekçi een 100% kans miste door naast te schieten bij een leeg doel. Even later was het Joep van den Brink die de 3-1 binnentikte, waarna Muhammed toch zijn doelpunt meepikte (in zijn laatste wedstrijd voor v.v. Barneveld) door de bal nu met een hard schot langs de keeper te schieten: 4-1. Vervolgens was het (weer) Joep van den Brink die scoorde, waarbij de eindstand 5-1 is geworden.

  Al met al is v.v. Barneveld niet echt in de problemen gekomen gedurende de wedstrijd en is het sterke seizoen mooi afgesloten met een ruime overwinning. Hiermee is de zomerstop aangebroken en kunnen de mannen van trainer Jason Nahumury de komende periode herstellen, om vervolgens weer fit en sterk aan het nieuwe seizoen 2023/2024 (in de vierde klasse) te beginnen!

  Uitslag Redichem 1 – v.v. Barneveld 1: 1-5

  0-1: Kobien Alyasi

  0-2: Joep van den Brink

  1-3: Joep van den Brink

  1-4: Muhammed Çömlekçi

  1-5: Joep van den Brink

  Opstelling v.v. Barneveld: Rinse Verweij, Melvin Heimgartner (Dylan Doppenberg/72), Brian Kuipers, Spaho Hot (Muhammed Çömlekçi/46), Tygo van den Brink (Bart de Bont/85), Wilbert Bakker, Aryan Elyasi, Coen Fieret, Kobien Alyasi, Johannes Fieret (Ezra Nahumury/46) en Joep van den Brink.

   

rfwbs-slide