• v.v. Barneveld 1 eindigt seizoen thuis met gelijkspel tegen Alverna

  Zaterdag 25 mei 2024 - v.v. Barneveld 1 heeft de laatste competitiewedstrijd van het seizoen 2023/2024 thuis met een gelijkspel afgesloten tegen Alverna uit Wijchen.

  Met dit gelijke spel en het resultaat op andere velden, is v.v. Barneveld niet meer in de problemen gekomen als het gaat om directe handhaving in de 4e klasse A.

  Na het eerste fluitsignaal werd in de eerste helft vooral vanuit beide kanten geprobeerd om tot scoren te komen. Uiteindelijk werd op slag van rust een schot op doel van Aryan Elyasi door Danny Wattimena aangeraakt en belandde achter de doelman: 1-0.

  Na de rust werden diverse wissels doorgevoerd en de tweede helft ging min of meer verder met het spelbeeld van de eerste helft. In het slotakkoord van de wedstrijd kreeg Alverna veel mogelijkheden tot het maken van een doelpunt door de vele corners die werden gegeven. Uiteindelijk wist Alverna vlak voor tijd toch nog de 1-1 binnen te tikken. Niet lang daarna werd er afgefloten en was 1-1 tevens de eindstand.

  Al met al is dit resultaat (en het verlies van BVC'12 tegen Blauw Geel’55) ruim voldoende gebleken om ook dit seizoen rechtstreekse handhaving veilig te stellen. De competitie is hiemee ten einde gekomen en na de wedstrijd werd er nog een moment stilgestaan bij het afscheid van enkele spelers, stafleden en verzorgsters.

  Qua spelers heeft Mark Ecker aangegeven bij een lager elftal te gaan spelen en zal Johannes Fieret (na een langdurige blessure) de selectie verlaten om zich ook bij een lager elftal binnen v.v. Barneveld aan te sluiten.

  Verder is afscheid genomen van Dirk Mensink als vaste assistent scheidsrechter (hij zal leider worden bij een lager elftal van v.v. Barneveld). Daarnaast is er afscheid genomen van Gijs Doornekamp als leider van het eerste elftal. Tenslotte is er vanuit de verzorging afscheid genomen van Bianca Schuiteman en heeft Marja Verbeek aangegeven een stapje terug te doen (maar zij zal nog wel verantwoordelijk blijven voor de coördinatie van de verzorging).

  We willen hen allemaal ontzettend bedanken voor hun inzet en betrokkenheid bij het eerste elftal de afgelopen jaren en wensen hen veel succes toe bij hun andere rollen en bezigheden!!

  Opstelling v.v. Barneveld: Kevin Westra, Aryan Elyasi, Brian Kuipers (Dominggus Suitela/80), Dylan Doppenberg, Thomas Houtveen, Coen Fieret, Mark Ecker (Ryen Melissen/80), Kobien Alyasi, Ezra Nahumury (Tygo van den Brink/45), Joep van den Brink en Danny Wattimena (Spaho Hot/45).

   

rfwbs-slide