• Update complex

  Beste leden,

  Bij deze willen we jullie informeren over een aantal veranderingen op het sportcomplex.

  Kleine kunstgrasveld

  Het is al vaker besproken maar het kleine kunstgrasveld zal nu echt worden vervangen. De tekeningen zijn goedgekeurd en de gemeente heeft aangegeven dit in het eerste kwartaal van 2021 af te willen ronden. Het wordt een kunstgrasveld zonder infill (geen zand/rubber korrels meer) en ook het hekwerk en de bestrating zal worden aangepast aan de uitstraling van het grote kunstgrasveld (zie onderstaande afbeelding; klik op de afbeelding voor een grotere weergave).

  Kunstgrasveldje

  Fietsenstalling

  In overleg met de gemeente is besloten om de fietsenstalling aan te pakken. De plek blijft hetzelfde maar het zal door middel van een hek iets meer worden afgesloten. Ook dit hoopt men in het eerste kwartaal van 2021 af te hebben (zie onderstaande afbeelding; klik op de afbeelding voor een grotere weergave).

  Fietsenstalling

  Vergader/bouwkeet

  Het onderhoudsteam heeft de oude vergader/bouwkeet, die nog bij de fietsenstalling stond, gesloopt.

  Papiercontainer

  Omdat de grote papier container niet alleen voor het verzamelen van papier werd gebruikt is besloten om hier mee te stoppen. Deze zal niet meer terugkomen.

  Terras

  Het onderhoudsteam is momenteel bezig met het vernieuwen van de terrasafscheiding. De oude planken worden vervangen door de hardhouten planken die vrij komen van het oude G-veldje. Hier zijn geen tekeningen van beschikbaar maar de bedoeling is om het terras een wat meer open karakter te geven.

  Namens het bestuur iedereen bedankt die hierbij heeft geholpen!

rfwbs-slide