• Vers uit het kippenhok hebben wij prachtig nieuws dat wij graag met jullie willen delen. Wij hebben een nieuwe sponsor!!

  Het dagelijks leven wordt helaas steeds duurder in onderhoud. De inflatie groeit harder dan dat de salarissen stijgen. v.v. Barneveld wil de kosten voor het voetbal graag gelijk houden, maar moet daarin creatief zijn om dit te realiseren. In samenwerking met de gemeente Barneveld hebben wij hier een ei over gelegd. 

  Door onze maatschappelijke betrokkenheid en nauw contact met de gemeente (zo was onlangs burgermeester Jakko van der Tak hier op bezoek) hebben wij in de ondernemersvereniging gevraagd of zij creatief mee willen denken naar een groen en inkomstenverhogend plan. Na een selectie van de beste plannen is het volgend heugelijk nieuws vanaf 2e paasdag een feit.

  Wat gaat er gebeuren?

  Wat is ons meest bekende product als Barneveld? Juist ja, de kip en het ei. Vanaf 2e paasdag zullen er dagelijks 1000 kippen vrij kunnen uitlopen over onze velden. Overdag wordt er immers niet getraind en hebben wij gratis bemesting voor onze voetbalvelden. Om ervoor te zorgen dat de kippen niet weglopen krijgen wij vanuit een bestaande samenwerking dichte hekken om de velden. Dit is een gratis upgrade t.o.v. de huidige omheining. Voor de kippen is het ook heerlijk vertoeven op het verse gras in de buitenlucht waar zij anders binnen zouden zitten.

  Een gelukkige kip legt meer eieren. Zo heeft het voor de sponsor ook extra voordeel. Hij mag zijn eieren verkopen als vrije uitloop eieren (hogere prijs en beter voor zijn groene uitstraling) en er zullen meer eieren worden gelegd. Win-win! Ondanks dat wij dit de boer van harte gunnen heeft het voor ons als club en voor jou als lid ook voordelen. Los van de nieuwe omheining en goed bemeste velden kruipen de eieren niet vanzelf in de doosjes (met VVB logo). Wij zoeken dus geen ballenjongens en meisjes, maar eierrapers. Per gepakt ei kun je dus een leuk centje bijverdienen. Voor het begin van de trainingen worden de kippen opgehokt waar nu de zeecontainers staan en zal er extra ruimte worden gecreëerd en gesponsord om de kippen een fijne avond en nacht te laten hebben. Veel kinderen zijn dagelijks bij de club te vinden dus voel jij je aangesproken en wil je een extra centje verdienen meld je dan aan door een mail te sturen naar ja-ook-ik-wil-eieren-rapen-voor@vvbarneveld.nl

  Resumé:

  · Betere samenwerking tussen onze gemeente, de voetbalclub en haar (jonge) leden.

  · Extra inkomsten voor een nog betere toekomst van de club en niet stijgende kosten voor onze leden.

  · Een fijnere leefomgeving voor de kippen.

  · Een groenere club.

  · De mogelijkheid om een centje bij te verdienen.

  · Een nieuwe sponsor voor de club en het eerste elftal.

  · En last, but not least; Er komt een broodje ei beschikbaar in de kantine en als lid koop je voor weinig geld een doosje eieren. Echt verse Barneveldse vrije uitloopeieren.

  Meer weten? Blijf ons volgen en deel het nieuws. Wordt vervolgd!

rfwbs-slide