• Terugblik sponsoravond 30 juni

Op donderdag 30 juni vond er sinds lange tijd weer een sponsoravond in de kantine bij v.v. Barneveld plaats. Tijdens deze avond zijn er enkele algemene punten benoemd; zo heeft Mart Verbeek namens het bestuur gesproken over de toekomstplannen van v.v. Barneveld en ook heeft hij zijn waardering uitgesproken over hoe de laatste periode is opgepakt binnen de vereniging.

Verder werd ook de verloting van het shirtsponsorschap voor het 1e elftal gehouden tijdens de sponsoravond. Hier konden de sponsoren vooraf loten voor kopen.

De gelukkige winnaar was Gerben Fieret van G. Fieret Stukadoorsbedrijf, hij zal daarom het komende seizoen voorop het shirt van het 1e elftal komen te staan.

Namens de hele vereniging willen wij daarom Gerben Fieret feliciteren met het shirtsponsorschap van het 1e elftal!

Verder willen wij namens v.v. Barneveld ook de Wijnwinkel, De Zuivelhoeve en Brouwerij het Platte Harnas bedanken voor het mede mogelijk maken van deze sponsoravond.

Als laatste willen wij namens de vereniging alle aanwezige sponsoren bedanken voor hun aanwezigheid en sponsoring! Heel graag tot de volgende editie!