• Succesvolle oliebollenactie 2018

Op vrijdag 30 november en zaterdag 1 december van dit jaar is er weer de bekende oliebollenactie geweest. Deze hebben we, dankzij de hulp van leden, positief kunnen afsluiten.

Ik wil dan ook namens het bestuur en mijzelf alle mensen bedanken voor hun inzet tijdens deze dagen. Want zonder deze hulp was het zeker niet gelukt; dit is dan ook de kracht van VVB. Ik zal geen namen noemen omdat je dan het gevaar loopt dat je iemand vergeet.

We zullen deze actie volgend jaar zeker weer herhalen zodat we de club kunnen ondersteunen.

Daarnaast wil ik bakker de Vries bedanken voor de fijne samenwerking en de kwaliteit van zijn producten.

Nu natuurlijk het belangrijkste: wat heeft de twee-daagse oliebollenactie nu netto op gebracht? Het bedrag is geworden: 1.110,00 euro.

Dit is toch een mooi bedrag en nogmaals allemaal bedankt en zeker ook de kopers! Dank jullie wel namens v.v. Barneveld!

De oliebollen commissie.