• PR & Communicatie

• De PR commissie is het aanspreekpunt van de vereniging, zowel intern als extern.

Bij de PR kan een ieder terecht met vragen en/of opmerkingen over alles wat te maken heeft met sponsoring en communicatie.

Voor alle onderstaande zaken zijn wij bereikbaar op het E-mailadres: pr@vvbarneveld.nl

- De sponsor mogelijkheden binnen v.v.Barneveld voor sponsoren
    - Aanbrengen van sponsoren
    - Sponsoring van uw elftal / team (hoe pakken we dit aan)
    - Uitreiking van gesponsorde nieuwe tenues (hier is een draaiboek van bij de PR)
    - Vragen of opmerking over specifieke ontwerpen vanuit de vereniging
    - De kledinglijn van v.v.Barneveld treft u aan onder kopje kledinglijn

U treft ook diverse sponsormogelijkheden aan onder het kopje sponsoring aan op deze site.

Gezien er voor teamkleding afspraken zijn gemaakt met Rijnders Sport verwijzen wij hiervoor naar de informatie op de kledinglijn pagina.

Mail of neem contact op met onderstaande verantwoordelijke, zij helpen u graag verder.

• Aanspreekpunt PR

NaamE-mail