• PR & Communicatie

• De PR-commissie is het aanspreekpunt van de vereniging, zowel intern als extern.

Bij de PR kan eenieder terecht met vragen en/of opmerkingen over alles wat te maken heeft met sponsoring en communicatie.

Voor alle onderstaande zaken zijn wij bereikbaar op het e-mailadres: pr@vvbarneveld.nl

- De sponsormogelijkheden binnen v.v.Barneveld voor sponsoren;
    - Aanbrengen van sponsoren;
    - Sponsoring van uw elftal / team (hoe pakken we dit aan);
    - Uitreiking van gesponsorde nieuwe tenues (hier is een draaiboek van bij de PR);
    - Vragen of opmerking over specifieke ontwerpen vanuit de vereniging;
    - De kledinglijn van v.v.Barneveld treft u aan onder kopje kledinglijn.

U treft ook diverse sponsormogelijkheden aan onder het kopje sponsoring op deze site.

Gezien er voor teamkleding afspraken zijn gemaakt met Rijnders Sport verwijzen wij hiervoor naar de informatie op de kledinglijn-pagina.

Mail of neem contact op met onderstaande verantwoordelijke, zij helpt u graag verder.

• Aanspreekpunt PR

NaamE-mail