• Opbrengst oliebollen actie 2019

Het is al weer een aantal weken geleden dat we weer stonden te bakken bij de grote kerk in Barneveld. En ondanks het slechte weer op 6 en 7 december 2019 hebben we redelijk goed gedraaid.

Dit heeft natuurlijk ook te maken met de kwaliteit van het beslag van bakker de Vries.

De netto opbrengst van deze twee dagen is ??????

1250,00 euro.

Daar zijn we heel blij mee, maar zonder vrijwilligers was dit natuurlijk nooit gelukt.

Daarom willen we toch even de namen noemen en te bedanken voor hun inzet namens de oliebollen commissie: Dirk Mensink, Gert v Delen, Dirk v Manen, Mart en Marja Verbeek, Sonja schakel, Reary Scheurs, Patrick Brouwer, Yannick v Delen, Johan v Dijk, Gert de ruiter, Mack v/d Glind, Frank Broere, Tamara en Jan v Kempen.

Nogmaals bedankt allemaal voor jullie inzet en het warme hart wat jullie voor V.V. Barneveld hebben.

Hopelijk tot de volgende keer. Aan het einde van dit jaar zal er weer een oliebollen actie zijn.

De oliebollen commissie.