• Beste VVB-ers en belangstellenden,

Op de achtergrond wordt er momenteel voor onze vereniging door een groepje vrijwilligers keihard aan een nieuwe website gewerkt. Komend najaar zal de nieuwe website naar verwachting worden gelanceerd.

De opzet van de nieuwe website is een initiatief vanuit de KNVB geweest waarbij, onder meer, gebruik gemaakt wordt van de (computer)kennis die bij de KNVB aanwezig is. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de grote schat aan informatie op het gebied van voetbal, competitie gegevens en nog veel meer.

Kortom allerlei informatie die al bij de KNVB ligt wordt (gemakkelijker) zichtbaar gemaakt via de nieuwe website.

De website wordt voor onze vereniging ?? en dus voor de leden ?? uiteindelijk overzichtelijker en zal ook gemakkelijker en gebruiksvriendelijker zijn om te onderhouden.

Via de huidige website houden we jullie op de hoogte over wanneer de nieuwe website live zal gaan.

Omdat de focus nu vooral op de nieuwe website ligt kan het zijn dat de huidige website iets minder aandacht krijgt. Hiervoor vragen wij uw begrip.

Mocht iemand vragen hebben dan kunnen die worden gesteld aan het bekende adres van de webmasters.

Met vriendelijke groeten,

Websitecommissie v.v. Barneveld