• Maluku OldStars-Meeting

1 juni 2019,

Dank:

Ons 1-jarig bestaan Maluku OldStars Barneveld hebben wij op 01 juni 2019 mogen vieren met het organiseren van de 1e Molukse OldStars-Meeting op Sportpark ’t Nieuwe Oost in Barneveld. Wij willen ook eenieder bedanken voor hun bijdrage op deze geslaagde meeting.

Samenvatting:
    Aan de 1e Moluks Walking Football OldStars Meeting hebben 8 Moluks WF-teams meegedaan met een totaal van 90 deelnemers. Naast deze 90 deelnemers hebben 10 vrijwilligers hun bijdrage geleverd om van de 1e Moluks Walking Football OldStars Meeting een geslaagde dag te maken.

Een ander hoogtepunt van deze 1e Moluks Walking Football OldStars Meeting is het uitreiken van de eerste trainingspakken aan de 2 oudste Maluku OldStars Barneveld-leden. Deze trainingspakken zijn door MediFit, Rijnders Sport & de Hebberd aangeboden en hiermee kunnen de leden van Maluku OldStars Barneveld bij deelname aan WF-clinics/WF-toernooien zich op een correcte & eenduidige manier presenteren.

Na de "ontmoetingen" en opfrissen & omkleden is met de "lelang" (: Molukse veiling) gestart en hiervoor hebben een groot gedeelte van de MOS-leden Barneveld hun "waar" belangeloos ter beschikking gesteld. De opbrengst van de "lelang" is om MOS-activiteiten (o.a. lief & leed) te ondersteunen. Nadat een ieder voor zijn deelname bedankt werd; kon er genoten worden van het warm eten welke door Stichting Tiga Batang Air verzorgd werd.

Wij, Maluku OldStars Barneveld kunnen, gelet op de positieve reacties van de deelnemers en de vele toeschouwers de 1e Moluks WF-Meeting als zeer geslaagd noemen.

Nogmaals onze dank gaat uit naar eenieder die hier een steentje heeft bijgedragen. Verwijzend naar de positieve reacties van de deelnemende teams ziet men deze Molukse WF-Meeting graag als een jaarlijkse terugkerende meeting.

Via onderstaande link zijn de foto's die op deze dag gemaakt zijn te vinden: