• Keurslager Joosten is ook sponsor voor de Jeugdopleiding van v.v.Barneveld.
  De jeugdafdeling van v.v.Barneveld maakt een gezonde groei door.
  Om de jeugd dan ook een gedegen en verantwoorde ondersteuning te bieden bij het spelletje voetbal en het opvoeden in de sport, heeft men de steun van sponsoren hard nodig. Bij de jeugdopleiding staan plezier, (zelf)vertrouwen en ontwikkelen van voetbalkwaliteiten van onze jeugdspelers voorop.
  Er is dan ook een voetbaltechnische Jeugdbeleidsplan gemaakt door deze jeugdopleiding.
  Op het wensenlijstje staan bijvoorbeeld aanstellen van specialistentrainers voor trainingen op looptechniek en coördinatie.
  Maar ook het aanbieden van cursussen van de jeugdtrainers en jeugdleiders, zodat het allemaal goed ondersteund wordt.
  Zo timmert de jeugdafdeling van v.v.Barneveld volop aan de weg om dit allemaal met behulp van sponsoren en natuurlijk ook inzet van de vrijwilligers de jeugd een gedegen opleiding te kunnen geven.
  Er wordt dan ook nog volop gezocht naar nog meer sponsoren om de wensen van de jeugdopleiding in vervulling te laten gaan, uiteraard kunnen belangstellenden zich ook melden bij de pr@vvbarneveld voor informatie betreft de sponsormogelijkheden Bij v.v.Barneveld is men maar wat trots op deze ontwikkelingen en men hoopt dat dit dan ook zeker zijn vruchten af gaat werpen.

  Keurslager op de foto met de JO15-1
  Staand vlnr : Sebastiaan van Laar (trainer) , Reinout Joosten (Sponsor) , Devin Kuhlman, Jarik van Beek , Ramon Schakel , Jentzen Pang , Jarred van Drie , Ezra Nahumury, Marlon Moise, Daan Meijer , Alwin ayyesa ndinga , Ronald van Drie (leider) Gehurkt vlnr : Dave van Essen , Berdirhan Yen , Tygo van de Brink , Klaas da Silva, Jason Tjon , Safa Pinar , Cengiz Bayrak , Tygo van den Heuvel.

rfwbs-slide