• Op zaterdag 16 september 2017 start de Grote Clubactie. Dit jaar doen wij ook weer mee en willen wij natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. De verkoopboekjes worden door de leiders uitgedeeld.

Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze club!

Doel
    Ook dit jaar gaat deze opbrengst ten goede komen aan de Jeugd en wordt er gespaard voor een extra materialen en clinics voor jeugdteams.

Prijzen voor verkopers
    Voor de drie spelers die de meeste loten verkopen zijn er mooie prijzen te winnen zoals een trainingspak van VV Barneveld of shirt van VV Barneveld met je naam erop

Loten verkopen
    Het verkopen van de loten is heel eenvoudig, we maken gebruik van een eenmalige machtiging:
    De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ in het verkoopboekje en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven.

Lotenkopers maken kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-!

Verkoop gaat op zaterdag 16 september 2017 van start.

Inleverdatum van de boekjes: uiterlijk 11 november 2017 in het postvak van het jeugdbestuur