• Glow in the dark zaalvoetbaltoernooi

  Nadat er afgelopen jaar een vossenjacht geweest was voor de onderbouw van v.v. Barneveld, was er afgelopen vrijdagavond (13-01-2023) voor de bovenbouw-jeugd een heuse glow in the dark zaalvoetbaltoernooi dat in de Lijsterhof werd georganiseerd!

  Met een opkomst van maar liefst 42 kinderen uit 4 verschillende teams, was het voor voetbalclub v.v. Barneveld een groot succes. Dit mede door de begeleiding vanuit de selectie en door diverse vrijwilligers. Zo werden de kinderen allemaal in teams ingedeeld, inclusief een coach en werd er een mooi spektakel neergezet! Uiteindelijk was het team Bayern M√ľnchen die er met de winst vandoor ging!

  De organisatoren zijn trots en blij dat dit tot een succes is gekomen, aangezien het een blijvende uitdaging is om het iedereen naar zijn zin te laten krijgen. Voor volgend jaar staat er alweer een nieuw plan in de startblokken: ditmaal voor de gehele jeugd, met
  andere plannen maar misschien nog met nog meer uitdaging erbij! Ben jij er dan ook bij?? Namens de organisatoren: iedereen enorm bedankt voor de aanwezigheid!!

  Een grote dank naar alle vrijwilligers en natuurlijk naar de sponsors die dit toernooi weer mogelijk gemaakt hebben!

  V.V.B. 1 Doel
  Jazon installatie
  SeNa Stucadoors- en afbouwbedrijf
  Avel Stucwerken

   

rfwbs-slide