• Geurt Rozeboom officieel gehuldigd

  Vrijdag 3 juli was het dan zover dat de officiële uitreiking van de lintjesregen ook voor Geurt plaats vond in het mooie Schaffelaartheater.

  Na een hartelijke ontvangst met koffie en een oranje gebakje werden Geurt en zijn genodigden als eerst begeleid naar de grote zaal waar de ceremonie plaats vond.

  Vol trots en lichtelijk geëmotioneerd luisterde Geurt naar de toelichting van de Burgemeester waarom hij zijn lintje verdient had. Na de woorden “dat het Zijne Majesteit de Koning heeft behaagd ..”  was het zijn dochter Petra die haar vader het speldje mocht opspelden.

  Na de officiële huldiging werd er in de foyer een toast uitgesproken en de feestelijke morgen afgesloten met een hapje en een drankje.

  Geurt liet zich trots met zijn onderscheiding en boeket fotograferen voor de ingang van het theater voordat hij weer op de fiets stapte.

  Met een grote glimlach, en zich nu “lid in de orde van Oranje Nassau” te mogen noemen, ging hij huiswaarts om zich daarna weer aan zijn vrijwilligerstaken te bekommeren.

  Geurt, van harte gefeliciteerd. Je hebt het lintje dubbel en dwars verdient!!

rfwbs-slide