• Geslaagde eerste editie darttoernooi!

  Afgelopen zaterdag 17 december stond de 1e editie van het darttoernooi bij v.v. Barneveld op het programma. Met maarliefst 31 deelnemers van jong tot oud ging om 15:00 uur de strijd op het bord met elkaar los.

  Met een leeftijd van 13 jaar was Dante ter Rahe de jongste deelnemer van het stel! Met underdog Aryan Elyasi en bloedstollende poulewedstrijden zoals bijvoorbeeld Thomas Houtveen tegen Joep van den Brink, en bij Danny Zegers tegen Yoachim Roelofsen waren de poulewedstrijden tegen 18:00 uur allemaal gespeeld.

  Na de kwartfinales, waar Kevin Vos het nipt verloor van Yannick van Delen, en Coen Fieret die Heino alle hoeken van het bord liet zien, waren er nog de halve finale, finale en troostfinale.

  Waar Yannick zijn goede spel in de troostfinale bekroonde met een 3e plaats, was het Edward van Dijk, die in de kwartfinale al een 112 finish had, de winnaar na een gewonnen finale tegen Coen Fieret.

  Ook was er een 'prof-poule', waar Mark Ecker en DE enige echte meneer Appelman het hem nog wel moeilijk maakte, was het Martijn van Hal die er met het prijzengeld vandoor ging.

  Ook de dartshop, mede mogelijk gemaakt door Klumpenaar Bandenservice, was een groot succes. Vele spelers, waaronder Yoachim Roelofsen, heeft zichzelf alvast in de kijker gespeeld om veel te kunnen oefenen voor de 2e editie!

  Iedereen hartelijk bedankt voor het meedoen de gezellige sfeer, en de vele support die ook aanwezig was!

  Graag tot volgend jaar!

rfwbs-slide