• VVB Supporters!!! Na afgelopen zaterdag de thuiswedstrijd tegen Excelsior Zetten in blessuretijd helaas met 2-3 te hebben verloren hebben we aankomende zaterdag 3 juni nog wel wat recht te zetten. De selectie, staf en club zijn er 100% van overtuigd dat we zaterdag een goed resultaat neerzetten en de promotie naar de 3e klasse pakken.

We gaan met twee bussen naar Zetten. Er hebben zich al veel supporters aangemeld om mee te gaan.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar!!!! Het kost 10 euro voor volwassenen en 5 euro voor jeugd en dan zit er een drankje bij.

GRAAG IEDEREEN OM 12:00 VERZAMELEN BIJ DE BUSSEN! DEZE VERTREKT OM 12:30 UUR VANAF VVBARNEVELD.

De wedstrijd begint om 14:30 uur en de verwacht is dat de bussen om 17:30 uur terugrijden naar Barneveld.

Nog een oproep aan iedereen! Neem vlaggen, toeters en spandoeken mee. Zorg dat we als een collectief ons vlaggenschip naar de promotie schreeuwen.

We rekenen op jullie steun zodat we daarna in Barneveld een goed feest kunnen geven!