• Eerste driepunter voor VV Barneveld

    BARNEVELD Wat Barneveld vorige week tegen Terschuurse Boys net niet lukte, lukte zaterdag tegen Hoevelaken wel. Sterk verdedigend bleef de in de 69e minuut verkregen 1-0 voorsprong tot het eindsignaal op het scorebord staan en was de eerste overwinning voor Barneveld een feit.

    Een verdedigend, maar compact spelend Barneveld moest het balbezit aan Hoevelaken laten. Hoevelaken viel dan ook veelvuldig aan, maar kon nauwelijks kansen creëren. De enige kans voor Barneveld viel in de 10e minuut. Adem Sanli zette Albert Kamara vrij voor de doelman, maar hij schoot op de benen van de doelman. Barneveld kroop een paar maal door het oog van de naald. Doelman Remon de Vlieger hield goed gesteund door het centrale verdedigingsduo Kevin Michielsen en Koen Fieret echter de nul voor zijn ploeg vast.

    Ook na de hervatting was Hoevelaken sterker, maar zag geen kans de Barneveldse defensie op de knieën te brengen. In de 69e minuut kwam Barneveld tegen de veldverhouding in zelfs op voorsprong. Mark Ecker bracht een vrije trap hoog in de zestien, waar Hosea Sehatapy hoog boven iedereen uit toornend de bal in het doel kopte; 1-0. Hoevelaken kreeg in de slotfase tot tweemaal toe uitgespeelde kansen op de gelijkmaker, maar wist ze niet te benutten. De eerste overwinning van het seizoen werd door de Barnevelders met veel gejuich begroet.

    Bron: Barneveldse krant

rfwbs-slide