• Corona-update vanuit het bestuur

Nu het kabinet heeft besloten dat de jeugd vanaf 29 april voorzichtig weer mag trainen op de voetbalvelden, heeft de KNVB in samenwerking met NOC*NSF protocollen voor alle sportverenigingen opgesteld.
    Hierin staan de praktische regels om veilig en verantwoord georganiseerd te kunnen sporten in de leeftijdsklassen t/m 12 jaar en 13-18 jaar.
    Zie de verschillende PDF bestanden voor deze richtlijnen:
    VVB-Hygiene-richtlijnen, VVB-Protocol-voor-ouders, VVB-Protocol-voor-spelers en VVB-Protocol-voor-trainers.

Mocht je problemen hebben met het openen van deze bestanden dan kun je ook een kijkje nemen op de website van de KNVB.

De jeugd-tc heeft, samen met de trainers, een rooster gemaakt en afgelopen week zijn de eerste jeugd trainingen alweer geweest.
    Vanaf volgende week zijn als het goed is alle jeugd elftallen weer begonnen met trainen.
    Trainers bedankt en top dat jullie er weer staan!

Voor de senioren is het helaas nog even afwachten wat de overheid beslist.

Verschillende leden (waaronder het dames elftal) hebben, om de club te ondersteunen, aangegeven om de volledige contributie te willen blijven betalen. Vanuit het bestuur willen we jullie daarvoor allemaal hartelijk danken.

De schilders, Mart Verbeek, Gert van Dijk en Mack Van de Glind hebben de afgelopen periode de buitenkant van de kantine voorzien van een likje verf.
    Ze zijn nog niet helemaal klaar maar wat gedaan is ziet er keurig uit! Ook jullie bedankt voor de inzet!

Wellicht hebben jullie het al in de wandelgangen gehoord, maar het Henk Mosterd toernooi kan dit jaar helaas niet doorgaan.
    De wisselkip blijft dus nog een jaartje in bezit van het gelegenheidselftal van SDVB.
    De organisatie heeft aangegeven dat de 10e editie van dit jaarlijkse toernooi nu in 2021 zal plaatsvinden.
    Ook de ledenvergadering die voor 15 mei in de planning stond komt te vervallen, we komen hier nog op terug!

Vanuit de overheid is aan de sportverenigingen verzocht om ook voor de jeugd die geen lid is van een club toch de mogelijkheid te bieden om te sporten.
    Wij willen hier op 2 manieren invulling aan geven;

1. Als lid van vv Barneveld mag je één vriendje of vriendinnetje meenemen naar te training om gezellig samen te trainen.

Je moet jezelf, en je vriendje/vriendinnetje, dan wel eerst aanmelden bij de trainer.

1. Een andere mogelijkheid is om op de zaterdag om 12.00u in je trainingsoutfit naar sportpark ‘t nieuwe Oost te komen.
      Daar wordt dan een leuke training gegeven waar je veel plezier aan beleeft en die je sterker en fitter maakt. En natuurlijk leer je ook hoe leuk het voetbalspel is.
      Voor beide mogelijkheden geldt dat je niet ouder dan 12 jaar mag zijn.

Uiteraard gelden ook hier de huidige veiligheidsmaatregelen!

Mochten er nog vragen zijn dan horen we deze natuurlijk graag!

Sportieve groet,
    Het bestuur van v.v. Barneveld