• Aanmelden bij v.v. Barneveld

  Welkom op de aanmeldingspagina van v.v. Barneveld. Onderstaand is een aanmeldingsformulier te vinden waarmee het mogelijk is om je bij v.v. Barneveld aan te melden als (nieuw) lid.

  Let op: na het compleet invullen van onderstaand formulier wordt er vanuit de club binnen 5 werkdagen contact met je opgenomen om je aanmelding te verwerken en uiteindelijk in te schrijven bij v.v. Barneveld!

  Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met de ledenadministratie via e-mail adres: ledenadministratie@vvbarneveld.nl.

 • Digitaal aanmeldingsformulier v.v. Barneveld

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij V.V. Barneveld is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen V.V. Barneveld kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalig of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN nummer nodig.

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van V.V. Barneveld wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van V.V. Barneveld en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe V.V. Barneveld en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.

rfwbs-slide