• Agenda ALV 8 april

Na bijna twee jaar van openen en sluiten van de vereniging ziet het er nu naar uit dat we weer terug kunnen naar normaal. Een vereniging zonder beperkingen en maatregelen. Zoals aangegeven in de mail van december zullen wij zodra de maatregelen dat toelaten een ALV organiseren waarin wij met het nieuwe bestuur terugkijken op de afgelopen coronajaren, maar vooral vooruit gaan kijken naar de toekomst. Deze ALV zal plaatsvinden op vrijdag 8 april om 19:30 uur in het clubgebouw.

Hieronder vind je de vastgestelde agenda:

- Opening
    - Terugblik afgelopen twee seizoenen
    - Lid van verdienste
    - Toekomstplannen
    - Contributie
    - Survivalbaan
    - Ingezonden stukken vanuit de leden
    - Vragenrondje
    - Afsluiting

Alle leden zijn van harte welkom om deel te nemen. Tijdens de ALV heeft elk lid het recht om vragen te stellen en onderwerpen door te sturen naar het bestuur om te bespreken tijdens de ALV. De deadline voor het sturen van onderwerpen die besproken moeten worden tijdens de ALV is vrijdag 1 april.

Wij hopen jullie graag te zien tijdens de ALV.