• 7x7 Voetbal voor 18 jaar en ouder

  Vanaf het seizoen '22/'23 start de KNVB met het aanbieden van 7x7 Voetbal voor de leeftijdscategorie 18+ mannen. Deze leeftijdscategorie, die geldt voor 18 tot en met 34 jaar, wordt toegevoegd aan de al bestaande leeftijdscategorie├źn 35+ en 45+.

  Het steeds populairder wordende 7x7 Voetbal is het ideale aanbod voor voetballers om toch te blijven voetballen met hun eigen vrienden. Het doel van 7x7 Voetbal 18+ is dan ook het behouden van de voetballers in de leeftijdscategorie 18-34 en de uitstroom bij het bestaande 11x11 tegen te gaan.

  Met het verbreden van het aanbod 7x7 Voetbal biedt de KNVB verenigingen de mogelijkheid om senioren voetballers langer te behouden. Met name in de doelgroep 18-34 is de uitstroom van voetballers hoog. Teams vallen uit elkaar, omdat het huidige aanbod niet meer past in het leven van de voetballer.

  7x7 voetbal Meer informatie over 7x7 voetbal? Klik hier.

  Interesse in deelname?

  Zie jij als club de kansen om te starten met 7x7 Voetbal 18+ en hebben jullie wellicht al een team op het oog? Via onderstaand formulier willen wij clubs de mogelijkheid geven om eventuele interesse in deelname te delen. Op deze manier kunnen wij clubs koppelen en de mogelijkheden van nieuwe competities in kaart brengen.

  Uiteraard is het ook mogelijk om contact op te nemen met jouw verenigingsadviseur. Belangrijk: Dit betreft geen inschrijving. De daadwerkelijke inschrijving van teams vindt pas in juni plaats.

  Interesse? Meld het via dit formulier!

rfwbs-slide