Ingelaste ledenvergadering. Onderwerp: verbouwing kleedkamers

Het bestuur nodigt alle betalende leden en donateurs boven de18 jaar uit voor de ledenvergadering van onze vereniging, op 7 februari 19.30 uur in onze kantine. Vanaf 19.00 uur staat er koffie voor u klaar. Vrijwilligers mogen ook op de ledenvergadering als toehoorders aanwezig zijn.

Klik hier voor de Agenda

Start trainingen

De trainingen voor de selectie beginnen weer.

De A selectie begint op dinsdag 9 januari, aanvang 20.15 uur.
De B selectie begint op donderdag 11 januari, aanvang 20.15 uur.

De recreatie elftallen beginnen weer in de derde week van januari vanaf
15 januari.

Vervolgens zijn er drie oefenwedstrijden voor de A selectie namelijk:

11 januari thuis tegen Alexandria uit Apeldoorn aanvang 20.15 uur.
16 januari thuis tegen Achterveld aanvang 20.15 uur.
20 januari uit tegen Candia uit Rhenen aanvang nog niet bekend.

Lege flessenactie jeugdopleiding

Aanstaande zaterdag ( 13 januari) gaat de jeugd van VVB vanaf 10.00 uur een aantal wijken in om lege flessen te verzamelen. De opbrengst komt geheel ten goede aan de jeugd.

Lege flessen kunnen ook worden ingeleverd op ons sportpark

Nieuwjaarsreceptie

Tijdens een gezellige nieuwjaarsreceptie heeft de voorzitter Martijn van Hal twee "leden van verdienste" bekend gemaakt

Gert van Zoeren en Bert van de Glind ( Mack) zijn tot "Lid van verdienste" onderscheiden voor hun inzet voor de vereniging.
De vereniging is trots om deze twee leden van verdienste bij de Eregalerij te voegen.

.

Nieuwjaarsreceptie 6 januari

Zaterdag 6 januari is de nieuwjaarsreceptie vanaf 16.00 uur. Vooraf zal het vrijwilligersteam het vanaf 14.00 uur opnemen tegen de O17.

U bent van harte welkom

Fijne kerstdagen en gezond en sportief 2018

Jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi 28 december

Donderdag 28 december is er weer het jaarlijkse zaalvoetbaltoernooi in de Oosterboshal. Wil iedereen een half uur van aanvang aanwezig zijn, zodat wij een optimale speeltijd hebben.

Kuikens+O7+O8......09.00 uur- 10.30 uur
O9+O10..................10.30 uur- 12.00uur
JG ...........................12.00 uur- 13.00uur
O13+O14 .............. 13.00 uur- 15.00uur
O15+O17 ................15.00 uur- 17.00 uur

Oliebollenactie 2017 is geslaagd

In het weekend van 1 en 2 december hield V.V.Barneveld weer zijn jaarlijkse oliebollen verkoop bij de grote kerk in het centrum in Barneveld.

Wij willen alle kopers die deze heerlijke oliebollen en appelbeignets hebben gekocht bedanken. En dat de kwaliteit weer goed was kon natuurlijk niet anders als je het beslag hebt van bakker de Vries.

Via dit bericht willen wij ook alle mensen bedanken die zowel achter de schermen als voor de schermen mee hebben geholpen om het weer tot een succes te maken. Zodat het mogelijk was op voor de club weer een leuk bedrag bij elkaar te krijgen.
De netto opbrengst van de oliebollen actie is voor dit jaar 1.503,00 dit is toch weer een mooi bedrag.

Namens de oliebollen commissie nogmaals bedankt allemaal en tot volgend jaar.

.

VV Barneveld draagt op doelsaldo rode lantaarn over

VV Barneveld leverde een knappe prestatie door een punt te pakken bij het veel hoger op de ranglijst staande Zwart Wit '63. Door het punt kon de rode lantaarn net voor de winterstop op doelsaldo worden overgedragen aan Elspeet.

Lees het hele artikel op barneveldse krant

Senioren Zaalvoetbalavond in de Oosterboshal

Ook dit jaar word er weer een zaalvoetbalavond georganiseerd voor al onze seniorenleden

Om onze tricks en skills tijdens de winterstop op peil te houden is er donderdagavond 28 dec in de Oosterboshal een onderling mix toernooi waarvoor je als team ( max 6) of individueel in kunt schrijven.

Dit kan vanaf 18.30u in de zaal , om 19.00u willen we starten.

Als TC rekenen we weer op een groot aantal deelnemers, prima voetbal en een mooie clubavond.

We zijn te gast bij de Tower Jumpers en deze club heeft de kantine voor ons geopend zodat we ook nog even gezellig kunnen nababbelen

De TC senioren.

<< Previous 1 2 3 4 5 Next >>