Poll

Voetballer
  Teamkleding VVB

VVB ERKEND LEERBEDRIJF

Wij ontvingen het droevige bericht dat
Gert van Geerenstein
5 juli op 64 jarige leeftijd zeer plotseling is overleden.

Vandaag is de competitie indeling voor het eerste elftal bekend gemaakt. Het eerste elftal komt uit in de vierde klasse A. Naast een aantal teams die het afgelopen seizoen al in de competitie zaten zijn er nu teams ingedeeld die in lang vervlogen tijden ook al eens tegenstander waren van ons eerste elftal.

De indeling is als volgt.

Vierde klasse G

Barneveld
DOSC
Ede/Victoria
Elspeet
Hees
Musketiers
Oranje Wit
De Posthoorn
Rood-Wit'58
SVMM
SVP
Veenendaal
Veluwse Boys
VEVO

Clubkleding van VVB wordt zoals bekend geleverd door Jan Kruit. Voortaan zal dit gebeuren vanuit zijn nieuwe sportspeciaalzaak Nummer 12. "Tot voor kort was ik werkzaam als franchisenemer van Lake Side. Steeds meer is mijn interesse verschoven naar de verkoop en advisering van sportkleding en sportartikelen. Onder de vlag van Lake Side is het niet mogelijk om hier de focus op te leggen. Daarom ben ik gestart met mijn nieuwe sportspeciaalzaak Nummer 12." De komende weken wordt het assortiment in de winkel verder uitgebreid met de nieuwste sportmode. De kleding van VVB is nu al te verkrijgen in de nieuwe winkel, gevestigd aan Dijkje 11 in Barneveld.

Voor komend seizoen hebben wij al weer veel trainers en leiders gevonden voor de jeugdteams. Maar wij zijn voor een aantal teams nog op zoek naar leiders en trainers. Als leider of trainer wordt er het volgende van je verwacht:

Barneveld - V.V. Barneveld heeft voor het nieuwe seizoen de technische staf rond. Hoofdtrainer blijft Marcel Nijhuis, trainer voor de B-selectie wordt Hans Nijhuis en keeperstrainer blijft Paul Verbaarschott.

Marcel was al trainer van de A-selectie vanaf januari (hij volgde toen Ron Paschedag op) en heeft voor een seizoen bij getekend. Hans Nijhuis (broer van Marcel) is dit seizoen voor het eerst actief bij V.V. Barneveld. Beide trainers komen uit Wageningen.

Keeperstrainer Paul Verbaarschott had ook de 2e helft van vorig seizoen de keepers al onder zijn hoede en doet dit ook het nieuwe seizoen weer. Paul was vroeger bij V.V. Barneveld keeper van het eerste elftal bij zowel de zondag- als de zaterdag afdeling en woont tegenwoordig in Veenendaal.

Op de foto van rechts naar links:
Marcel Nijhuis, Hans Nijhuis, Paul Verbaarschott en voorzitter Evert Haverkamp

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19  Next >>