Poll

VVB ERKEND LEERBEDRIJF

Nationale Voetbal Vakbeurs 3 december 2014

Beurs

Met nog maar 6 weken te gaan, komt de Nationale Voetbal Vakbeurs steeds dichterbij. De voorbereidingen zijn in volle gang en de exposantenlijst stijgt. Het programma op de dag zelf krijgt ook steeds meer vorm.

Voor geïnteresseerden vanuit V.V.Barneveld:

Mochten eventuele geïnteresseerden samen deze beurs willen bezoeken dan kunnen zij contact opnemen met Dirk van Manen.

Meer info over deze dag.....

Vrijwilliger van de maand september

De vrijwilligerscommissie heeft voor de maand september Koen van Veldhuizen als vrijwilliger van de maand benoemd.
Koen is al zo'n 11 jaar geleden als 6 jarige bij V.V.B begonnen in een F-team. Koen is momenteel keeper maar dit is hij niet altijd geweest. Het duurde een aantal jaren voordat hij dit werd. Naast speler/keeper is Koen ook 2 jaar trainer/coach van de F1 geweest. Momenteel geeft hij vooral keeperstraining. Ook is Koen regelmatig te zien als scheidsrechter.
Koen zit nu alweer 1,5 jaar bij de selectie als keeper en heeft het goed naar zijn zin.

Van harte gefeliciteerd Koen, we hopen dat je dit nog jaren volhoudt.

De vrijwilligerscommissie

Rabofonds schenkt een cheque van 10.000 euro aan VVB jeugd

Barneveld - Op sportcomplex 't Nieuwe Oost kreeg de VV Barneveld jeugdafdeling dinsdag 6 oktober namens het Rabofonds uit handen van Evert-Jan Schimmel, lid van het Rabofonds en Esther Bettink, medewerkster Rabobank Barneveld - Voorthuizen, een cheque van 10.000 euro overhandigd.
Jeugdvoorzitter Jarno van Dijk was uiteraard zeer content met deze geste. Dit geldbedrag heeft de club gebruikt voor de aanschaf van drie nieuwe speeltoestellen, die door vrijwilligers van VV Barneveld zijn geplaatst.

Op de foto staan Evert- Jan Schimmel, Esther Bettink en Jarno van Dijk.

Oktoberfest 18 oktober bij vvBarneveld!

In Memoriam Dik van Ee

Onlangs bereikte ons het bericht dat Dik van Ee op 72 jarige leeftijd is gestorven.

Dik heeft in zijn gezonde jaren veel voor zijn clubje vvBarneveld betekend, hij hoorde toen bij het vast groep vrijwilligers die ervoor zorgde dat de vereniging bleef draaien.

<< Previous 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28  Next >>