Vanaf 02 januari

VVB ERKEND LEERBEDRIJF

Gratis Skills2Goals intaketrainingen bij v.v. Barneveld
op vrijdag 11 april 2014

v.v. Barneveld is per 1 februari 2014 skillspartner geworden van Skills2Goals. Dit houdt in dat v.v. Barneveld haar accommodatie ter beschikking stelt aan Skills2Goals voor het geven van skillstrainingen.

De vrijwilligerscommissie heeft voor de maand maart Anton Schol tot vrijwilliger van de maand benoemd.
Anton is bij de vereniging gekomen sinds de vereniging op het nieuwe oost (huidige locatie) zit, hij is begonnen in de selectie van zondag 1
Vanwege een blessure is hij gaan spelen in het tweede en derde van de zondag.
Anton is ook clubscheidsrechter geweest en heeft ook vanuit de KNVB wedstrijden gefloten.
Samen met Mart Verbeek heeft Anton een team begeleid vanaf de F t/m de A.
Nu is Anton alweer 8 jaar actief in de P.R. en dat doet hij met veel plezier.
Ook is Anton vaak te zien op het veld om de lijnen te trekken en is hij aan het schoonmaken.
Anton van harte gefeliciteerd.

De vrijwilligerscommissie

Er zijn nog een paar kaarten beschikbaar en de minister heeft inmiddels definitief toegezegd om ook te komen, Dit wil je niet missen !!

Woensdag 9 april 2014 is er voor alle ouders van onze jeugdleden een nieuwe voorstelling: ‘Wel winnen, hè! 2’. Het gaat over een gezin met kinderen die aan sport doen. Dit moet je gezien hebben! Eerdere bezoekers geven de voorstelling een 8. 'Heel grappig!'. 'Zo herkenbaar!'.

Heb je een team van 16 of meer vrienden/vriendinnen en die nog geen lid zijn van VVBarneveld?

Dan kun je bij ons lekker voetballen zowel op zaterdag als op zondag.

Dus zin om samen met je vrienden/vriendinnen een balletje te komen trappen bij VVBarneveld?

Neem dan contact op met een van de onderstaande personen voor informatie.

Evert Haverkamp 06-28902256
Gert van Dijk 06-51566209